Sivut

sunnuntai 8. tammikuuta 2012

Täällä taas!!

Hei ihanat, olen palannut! <3 No, vähän myöhässä, anteeksi siitä, mutta kuitenkin. Mähän toivoin joululahjaksi siihen kameraan laturia, jotka oli kaikki löytämäni ihan kamalan kalliita, ainakin mun budjetille :D Mutta ensimmäisestä lahjapaketista kuoriutuikin Nikon Coolpix S3100! Ah ihanuutta <3<3<3 :) Mutta kamerarakkaasta kuvaa myöhemmin.

Paluun myöhästyminen on muuten ihan selitettävissä: Lähdimme heti joulun jälkeen mökiltä autolla Leville missä minulla oli treenileiri, ja en ehtinyt lakkailemaan (okei laitoin parit kynnet joista on kuvat mutta kunhan ehdin normi postaustahtiin niin sitten) saati kuvalilemaan, eikä tietty ollut mitä kuvata :D Leviltä sitten suoraan Saariselälle, ja sitten tänne Rovaniemelle missä nyt ollaan.

Jotenjoten, lakkailin tuossa äsken kynnet ihan yksivärisiksi, kun on koristelupuolta nyt vähän rajalisesti mukana. Ja onhan tämä värikin ihana! Ja tämä on muuten yksi niistä Transdesingiltä tilatuista lakoista, jotka tulevat tarkempaan syyniin (varmaankin kaksiosaisessa, on sen verran paljon esiteltävää :) ) ostospostauksessa. Mutta,  kuvia:


Anteeksi surkea valaistus, mutta ainakin itse huomaan eron kuvalaadussa, entä te? Ja ai niin ANTEEKSI sotkut kynsinauhoissa, kynnet kesken.

Hihii, pieni bling on aina paikallaan :D

Tunnistattekos mintuvihreän ihanuuden? Annan vinkin; se on China Glazelta... Mutta enempää en kerro ja paljastan tuon vasta ostospostauksessa! No ei sentään, kyseesä on Re-Fresh Mint. Aivan ihana viileä lakka, joka tuosta viileydestään huolimatta sopii lämpöiselle ihonvärilleni. Levittyvyys on sellainen mitä cremet nyt yleensä, eli ei kamalan hyvä, muttei oikeastaan huonokaan.

Ihan lähiaikoina kirjoitellaan uudestaan, mutte siihen asti, laittakaas kommentia kuvista, millainen oli laatu?

-Kia-

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

On ne kuvat selvästi parempia. terv, J4S

Somethingirly kirjoitti...

J4S: no kiva kuulla toi joltain muultakin, että muutkin huomaa :D

-Kia-

Anonyymi kirjoitti...

Tosi hyvältä näyttää kuvat! Ja kynnetkin :)
t. WT